СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ - ТУРЦИЈА

АНТАЛИЈА - термини: 21.09 & 24.09. & 25.09. | 6 ноќи, 7 дена

 • BIENO CLUB HOTEL SVS 4* ALANYA | 6 AI од 389€ по лице
 • KEMAL BAY HOTEL 5* ALANYA | 6 AI од 469€ по лице
 • XAFIRA DELUXE RESORT 5* ALANYA | 6 AI од 519€ по лице
 • LOXIA COMFORT BEACH 5* ALANYA | 6 UAI од 529€ по лице
 • LOXIA COMFORT CLUB SIDE 5* | 6 UAI од 569€ по лице
 • LAKE & RIVER SIDE HOTEL 5* | 6 UAI од 559€ по лице
 • PORT RIVER HOTEL 5* SIDE | 6 UAI од 649€ по лице
 • SELECTUM FAMILY COMFORT 5* SIDE | 6 UAI од 689€ по лице
 • ALARCHA HOTEL RESORTS 5* SIDE | 6 UAI од 689€ по лице
 • JADORE DELUXE HOTEL 5* SIDE | 6 UAI од 669€ по лице
 • TUI MAGIC LIFE JACARANDA 5* SIDE | 6 UAI од 849€ по лице
 • SELECTUM FAMILY RESORT 5* BELEK | 6 UAI од 899€ по лице
 • SPICE HOTEL & SPA 5* BELEK | 6 UAI од 969€ по лице
 • SUSESI LUXURY RESORT 5* BELEK |  6 UAI од 1047€ по лице

  Вклучено во цената:

  ✈️  Директен лет Скопје-Анталија-Скопје
  ✔️ Аеродромски такси
  🚌 Трансфер на релација аеродром-хотел-аеродром

СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ - ГРЦИЈА

ТЕРМИНИ: 23.09. & 24.09. - 7 НОЌЕВАЊА

7 ноќевања со автобуски превоз = 84€ по лице
наем на студио со сопствен превоз = 81€ (сместување до 3 лица)

  7 ноќевања со автобуски превоз = 84€ по лице
наем на студио со сопствен превоз = 84€ (сместување до 3 лица)

  7 ноќевања со автобуски превоз = 89€ по лице
наем на студио со сопствен превоз = 91€ (сместување до 3 лица)

  7 ноќевања со автобуски превоз = 105€ по лице
наем на апартман со сопствен превоз = 140€ (сместување до 3 лица)

  7 ноќевања со автобуски превоз = 106€ по лице
наем на апартман со сопствен превоз = 142€ (сместување до 5 лица)

  7 полупансиони со автобуски превоз = 226€ по лице
7 полупансиони со сопствен превоз = 191€ по лице

  7 полупансиони со автобуски превоз = 222€ по лице (економска соба, приземје)
7 полупансиони со автобуски превоз = 245€ по лице (стандардна соба, 1 и 2 кат)
7 полупансиони со сопствен превоз = 187€ по лице (економска соба, приземје)
7 полупансиони со сопствен превоз = 210€ по лице (стандардна соба, 1 и 2 кат)

  7 ноќевања со автобуски превоз = 93€ по лице
наем на студио со сопствен превоз = 116€ (сместување до 4 лица)

  7 полупансиони со автобуски превоз = 203€ по лице (мин. 2 лица)
7 полупансиони со сопствен превоз = 168€ по лице 
(мин. 2 лица)
  7 ноќевања со автобуски превоз = 91€ по лице (економска соба, сутерен)
7 ноќевања со автобуски превоз = 105€ по лице (стандардна соба, 1 кат)
наем на апартман со сопствен превоз = 112€ (сместување до 4 лица во економска соба, сутерен)
наем на апартман со сопствен превоз = 140€ (сместување до 4 лица во стандардна соба, 1 кат)