ROGLA SKI PAKET

ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ:03. 12. – 17. 12. 2023
10. 03. – 07. 04. 2024
17. 12. – 21. 12. 2023
07. 01. – 18. 02. 2024
03. 03. – 10. 03. 2024
01.01. – 07. 01. 2024
18. 02. – 03.03. 2024
21. 12. – 30.12. 2024
Hotel Natura ****110 €135 €159 €
Hotel Planja****
Hotel Rogla*** Superior
99 €122 €142 €
Bungalovi Macesen****84 €105 €120 €
Hotel Brinje***
Bungalovi Rogla***
74 €92 €108 €
Минимален престој: 5 дена / 4 ноќи. Полупансион по лице / по ноќ, во двокреветна соба.

Акции и промоции:
Престој во период 17.12 - 22. 12. 2023, бесплатен групен курс за скијање за деца до 14,99 год.
Престој во период 17.12 - 22.03.2024, -50% попуст за групен курс за скијање за деца до 14,99 години
* 2 часа дневно, од понеделник до петок, важи само за престој 6 дена / 5 ноќевања


Во цената на пакетот е вклучено:
• полупансион,
• дневна ски карта,
• чување на ски опрема за гостите на хотелот во Рогла,
• користење на базенот на хотел
"Planja" во Рогла,
• 20% попуст на влезот во сауна во "Planja 
Wellness Center" или во "Natura Wellness Center"
• Еднаш за време на престојот 1 влез во Natura Wellness Center – за гостите на хотел "Planja" и "Rogla"
• Неограничен влез во сауна на Natura Wellness Center за гостите на хотел "Natura",
• Еднаш за време на престојот влез во термалните базени во Терме Зрече,
• Користење на спортската сала до 16 часот (1 час/ден: сквош или пинг-понг),
• 30% поевтино при користење на теретана во Рогла,
• СКИ АВТОБУС на релација Рогла - Зрече - Рогла според распоредот,

ЦЕНОВНИК 2023/2024

ПРЕСТОЈ ВО ХОТЕЛ:
17. 12. 2023 – 29. 12. 2023
01. 01. – 07. 01. 2024
18. 02. – 03. 03. 2024
03.12. – 17. 12. 2023
07. 01. – 18. 02. 2024
03. 03. – 07. 04. 2024
Hotel Natura ****
137 €
110 €
Hotel Planja****
Hotel Rogla*** Superior
123 €
97 €
Bungalovi Macesen****
105 €
85 €
Hotel Brinje***
Bungalovi Rogla***
92 €
75 €
Во цената на пакетот е вклучено:
• полупансион
• користење на базенот на хотел 
"Planja" во Рогла,
• 20% попуст на влезот во сауна во "Planja 
Wellness Center" или во "Natura Wellness Center"
• Неограничен влез во сауна на Natura Wellness Center за гостите на хотел "Natura",
• 30% попуст за влез во термалните базени во Терме Зрече,
• 10% попуст на дводневна или повеќе дневна ски карта
• СКИ АВТОБУС на релација Рогла - Зрече - Рогла според распоредот,

  • Туристичка такса за престој за возрасни: 2,50€ по лице / по ноќ
  • Туристичка такса за престој за деца (7-18 години): 1,25€ по лице / по ноќ
  • Пријавување (лица над 18 години): 3 € / лице
  • Доплата за ручек: 20 € / возрасен
  • Еднокреветна соба Хотел Натура****, Плања****, Рогла*** Супериор, Бунгалови Мацесен**** 16 € / ноќ
  • Бунгалови со еднокреветни соби 14 € / ноќ
  • Еднокреветна соба Хотел Витал***, Класик*** 16 €/ноќ
  • Еднокреветна соба Вила Терме Зрече**** 14 € / ноќ
Апартман класичен Хотел Витал**** 20 €/ноќ
Suite Relax Hotel Vital**** 25 €/ноќ
Suite Gala Hotel Atrij**** Од 35 €/ноќ
Suite Gala Prestige Hotel Atrij**** Од 50 €/ноќ
Користење на чајна кујна во апартманот Хотел "Natura" 20€/ноќ
Доцна поаѓање од собата на денот на поаѓање (предмет на достапност) 40 € / соба
Детско креветче 10€/ноќевање
Домашни миленици (дозволени во бунгаловите на Рогла и во вилите на бањата Зрече) 15 € / ноќ
Еднокреветна соба Хотел Atrij**** Superior 18 € / ноќ
Паркинг во гаража во Терме Зрече 5 €/ноќ