ВАЖНА НАПОМЕНА

При креирање на резервацијата со користење на онлајн пребарувачот (Хотели во Црна Гора), клиентот стапува во договорен однос директно со хотелот, при што плаќањето се врши директно во хотелот, со прифаќање на општите услови за патување и условите на хотелот.
Доколку сакате да ја процесираме резервацијата за вас, ве молиме да не контактирате на телефон 3 115 826 или info@savana.com.mk