ХОТЕЛИ ВО ГРЦИЈА - ВЕЛИГДЕН

ХОТЕЛПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДСМЕСТУВАЊЕ И ЦЕНАУСЛОВИ, ДОПЛАТИ И ПОПУСТИ
Hotel Toroni Blue Sea
**+

 Sithonia,  Toroni
03.05.2024 - 06.05.2024
*Престој е 3 ноќи
Room Economy Ground Floor 38,4€ / HB
Room Double Standard  41,7 / HB
*Велигденската понуда е вклучена во цена
Potidea Palace Hotel
****

 Kassandra , Nea Potidea
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Economy Street View Double 106€ / UAI
Room Double/Triple Superior 116€ / UAI
*Велигденската понуда е вклучена во цена
Simantro Resort 
*****

Kassandra , Sani
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double Standard  60€ / HB
Room Cozy Double/Twin  64€ / HB
Доплата за Велигденски пакет 
 *58 € по ден за возрасни 
*35 € по ден за  дете 2-11,99 год

 
Kriopigi Hotel 
**** 

Kassandra , Kriopigi
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Premium Land View Double  42€ / HB
Room Premium Land View Double  59€ / AI
Room Comfort Double  38€ / HB
Room Comfort Double  55€ / AI
Доплата за Велигденски пакет
 04.05-05.05.2024
 *59€ 
Alia Palace
*****

Kassandra , Pefkochori
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double Standard 44€ / HB
Double Standard 96€ / AI
Доплата за Велигденски пакет
за корисниците за HB
 *68 €  по лица
Porto Carras Meliton 
*****

Sithonia , Neos Marmaras
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double Golf View  93.3€ / HB
 
*Велигденската понуда е вклучена во цена
 
Atrium Hotel - Chalkidiki 
****

Kassandra , Pefkochori
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double Standard  36€ / HB
Double Standard  56€ / AI
Доплата за Велигденски пакет
 04.05-05.05.2024
 *57€ 
Mirablue Luxury Residences
****

Kassandra , Pefkochori
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Deluxe With Patio Semi Basement Double  31€ / BB
Room Deluxe With Balcony Pool View Double  40€ / BB
Доплата за Велигденски пакет 
 *39 € по ден за возрасни 
*19,5 € по ден за  дете 2-11,99 год
Kassandra Palace Seaside Resort 
*****

Kassandra , Kriopigi
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Double Sea View 57€ / BB
Room Double Sea View 96€ / BB
Доплата за Велигденски пакет 
 *57 € по ден за возрасни 
*23 € по ден за  дете 2-11,99 год
Simeon Hotel
*** 

Sithonia , Metamorfosi
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Double Standard  34€ / HB
Room Comfort Double/Triple  38€ / HB
Доплата за Велигденски пакет 
 *37 € по ден за возрасни 
*14 € по ден за  дете 3-5,99 год
*23 € по ден за  дете 6-11,99 год
Porfi Beach Hotel 
***

 Sithonia , Nikit
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Promo Double 26€ / BB
Room Promo Double 41€ / HB
Room Double Standard  28€ / BB
Room Double Standard 43€ / HB
Доплата за Велигденски пакет  22 € по возрасен
 11 € по дете 3 -11,99 години (незадолжително)
Истата цена или за резервации на BB или HB
Празничниот ручек е екстра и не ја заменува вечерата
Lagomandra Hotel & Spa 
****

 Sithonia , Lagomandra
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Double/Triple Superior 45,5 € /HB
Room Double/Triple Superior  89 € /AI ноќи
Доплата за Велигденски пакет 
 *37 € по ден за возрасни 
*24 € по ден за  дете 4-11,99 год
Lagomandra Beach Hotel 
****

 Sithonia , Lagomandra
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Double/Triple Deluxe  48,5€ /HB
Room Double/Triple Deluxe  86€ /AI
Доплата за Велигденски пакет 
 *37 € по ден за возрасни 
*24 € по ден за  дете 4-11,99 год
Tosca Beach Hotel 
**** ,

Kavala , Tosca
02.05.2024 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Room Double/Triple Sea View  66,3€ / UAI
За 05/05 Велигденски празничен ручек
  со жива музика 
 пијалоците не се во цена
 *57 € по ден за возрасни 
*29 € по ден за  дете 6-11,99 год
Цените во табелата се дадени по лице/на ден, за престој во конкретниот период.
Попустите за деца се пресметуваат доколку се сместени со 2 минимум возрасни лица.
За промена на типот на сместување или поголем број на лица, побарајте понуда во агенција.
Уплата се врши исклучиво во денарска противвредност (1€=62 мкд.)