ХОТЕЛИ ВО БУГАРИЈА - ВЕЛИГДЕН

ХОТЕЛПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДСМЕСТУВАЊЕ И ЦЕНАУСЛОВИ, ДОПЛАТИ И ПОПУСТИ
Casa Karina
* * * * 

Разлог
03.05.2022 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
  Double Room  350  All Inc.
         Studio       366 
 All Inc.
Дете до 6 г. на екстра кревет е бесплатно
Hotel Hot Springs ​ 
* * * * 
Бања
01.05.2022 - 10.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
 Double comfort     530 € / HB
Double Executive   579 € / HB
Дете до 5.99 г. е бесплатно 
Дете од 6г - 11.99 г. плаќа 25% помалку
Hotel Regnum
* * * * *

Банско
02.05.2022 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
  Junior Suite    396 € / HB
  Junior Suite    291 € / BB
Executive Suite 430
  / HB
Executive Suite 324  / BB
Доплата за Велигденски пакет
 05.05-05.05.2024
 *36€ за возрасен или 18€ за дете
Hotel Lucky
* * * * *

Банско
02.05.2022 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Studio Standard  360 € / BB Дете до 3.99 г. е бесплатно
Доплата за вечера - 24
€ по лице
За дете до 11.99г - 14€
 
Grand Hotel Bansko 
* * * * 

Банско

 
01.05.2022 - 07.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double Deluxe  594 € / UAIДете до 11.99 г. е бесплатно
Hotel Mura
* * * * 

Боровец
01.05.2022 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double room Small  251€ / HB
     Double room      284€ /HB
Double room Small  165€ / BB
     Double room      200€ /BB
Дете до 2.99 г. е бесплатно 
Прво дете 3 - 11.99 г. на екстра кревет е бесплатно во придружба на 2 возрасни лица
Hotel Iceberg
* * * * 

Боровец

 
01.05.2022 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Double room  231€ / BBДете до 6,99 г. е бесплатно
1-во дете 7  - 12,99 г. на екстра кревет е бесплатно
 
Hotel Flora 
* * * * 

Боровец
01.05.2022 - 06.05.2024
*Минимум престој е 3 ноќи
Studio 278€ /HB
Apartment 301€ / HB
Studio 202€ /BB
Apartment 225€ / BB
Дете до 2 г. е бесплатно
Дете над 12 г. - 30%
Цените во табелата се дадени за 2 лица за 3 ноќевања, за престој во конкретниот период.
Попустите за деца се пресметуваат доколку се сместени со 2 минимум возрасни лица.
За промена на типот на сместување или поголем број на лица, побарајте понуда во агенција.
Уплата се врши исклучиво во денарска противвредност (1€=62 мкд.)