TONANTI HOTEL & SPA **** Врњачка Бања

Хотелот „Тонанти“ се наоѓа во центарот на Врњачка Бања, во близина на централниот дел на паркот. Хотелот располага со 146 соби со различен сместувачки капацитет: покрај стандардните двокреветни, трокреветни соби и апартмани, има и луксузен претседателски апартман од 100 метри квадратни. Хотелот расоплага и со две соби прилагодени за лица со посебни потреби. Овој хотел е единствениот хотел во Србија со хипербарична комора. Оваа просторија во која се лекуваат разни тегоби е наменета и за болни и за здрави, а терапијата се изведува со вдишување чист кислород под притисок поголем од атмосферскиот (хипербаричен).
Спа и велнес центарот над 2000 м2 вклучува отворен и внатрешен базен, финска сауна, био сауна, инфрацрвена сауна, солена соба, соба за одмор со тепидариуми, амам и магнезиумска пловечка бања.Внатрешниот базен од 300 метри квадратни е поврзан со надворешните базени: 520 метри квадратни, со водопад и детски базен од 50 квадрати. метри 10C.
Сауната е наменета за опуштање на телото, зајакнување на имунолошкиот систем и здравјето воопшто.Достапни се: Финска, био, инфрацрвена, солена соба, соба за релаксација со тепидариум амам-парна бања, магнезиумска пловечка бања….

Цените се дадени за престој во период 10.01-04.03.2022
Цените се дадени по соба од ден 
Тип на сместување Услуга Недела-Четврток Петок-Сабота
1/2 standard НВ 95 € 104 €
1/1 standard НВ 79 € 90 €
1/2 lux НВ 111 € 121 €
Apartman bez kujna НВ 158 € 168 €
Apartman so kujna НВ 174 € 184 €
Family Apartman НВ 242 € 263  €
Цените се дадени за престој во Јуни/Септември 2022
Цените се дадени по соба од ден 
Тип на сместување Услуга Цена
1/2 standard HB 142 €
1/1 standard HB 120 €
1/2 lux HB 161 €
Apartman bez kujna HB 228 €
Apartman so kujna HB 252 €
Family Apartman HB 361 €
Цените се дадени за престој во Април/Мај/Октомври/Ноември/Декември 2022
Цените се дадени по соба од ден 
Тип на сместување Услуга Цена
1/2 standard HB 129 €
1/1 standard HB 109 €
1/2 lux HB 146 €
Apartman bez kujna HB 207 €
Apartman so kujna HB 229 €
Family Apartman HB 328 €
Цените се дадени за престој во Јули/Август 2022
Цените се дадени по соба од ден 
Тип на сместување Услуга Цена
1/2 standard HB 160 €
1/1 standard HB 137 €
1/2 lux HB 183 €
Apartman bez kujna HB 259 €
Apartman so kujna HB 286 €
Family Apartman HB 410 €

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- Деца до 4 год. Бесплатно во кревет со родител
- Деца од 4 - 12 год. 25 € на заедничко легло, 35 € на редовно легло
- Возрасно лице на дополнително легло 45 € од ден
- Туристичка такса и осигурување 1,5€ по лице на ден за возрасен и деца