ХОТЕЛ СИЛЕКС 4* – Охрид

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле. Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м. Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам. Хотелот располага со двокреветни соби, апартмани и претседателски апартман и истиот располага со базен, сауна, фитнес сала и спа услуги..

ЦЕНОВНИК ЗА 2023

ХОТЕЛ СИЛЕКС 4*
15.09.2023 - 15.06.2023
16.06.2023 - 14.09.2023
Еднокреветна соба
(ноќевање со појадок)
44 €48 €
Двокреветна соба
(ноќевање со појадок)
31 €34 €
Еднокреветна соба
(ноќевање со појадок и вечера)
54 €58 €
 
Двокреветна соба
(ноќевање со појадок и вечера)
38 €41 €
  • Цените понудени во табелата се по лице со вклучени туристичка такса и ДДВ;
  • Деца до 6 години - 100% попуст;
  • Деца од 6 до 11 години - 50% попуст