Park Lake Side Hotel 4* се наоѓа на најубавиот дел од езерскиот брег. Повелете , ако сакате престој во хотел кој се граничи со езерото, кое пак се граничи со небото, а и двете се на граница со Вашите фантазии. Хотелот се наоѓа на само 3 километри од градскиот плоштад, токму доволно за Вашите прекрасни прошетки. Хотелот располага со: 13 двособни апартмани,44 двокреветни соби. Ресторан со 120 седишта внатре и 60 седишта на летната тераса. Соба за состаноци и одржување на семинари, плажа, отворен летен базен, тениско игралиште, едриличарски клуб, 24 часа рецепција,.


ЦЕНОВНИК ЗА 2023 ГОДИНА

ХОТЕЛ ПАРК 4 *
(Park Lakeside Resort)
 01.01.2023 - 13.04.2023
01.11.2023 - 30.12.2023
14.04.2023 - 25.05.2023
 
26.05.2023 -23.06.2023
Двокреветна стандар 
(2 возрасни)
27 €31 €33 €
Двокреветна комфорт
(2+1 возрасни +бебе)
31 €33 €35 €
Двокреветна комфорт поглед  езеро
(2+1 возрасни +бебе)
33 €37 €37 €
Двокреветна со поглед езеро
(2+1 возрасни +бебе)
37 €40 €42 €
ХОТЕЛ ПАРК 4*.23.06.2023 -14.07.202314.07.2023 -17.09.202317.09.2023 -31.10.2023
Двокреветна стандар 
(2 возрасни)
35 €37 €32 €
Двокреветна комфорт
(2+1 возрасни +бебе)
37 €39 €34 €
Двокреветна комфорт поглед  езеро
(2+1 возрасни +бебе)
42 €44 €46 €
Двокреветна со поглед езеро
(2+1 возрасни +бебе)
44 €36 €40 €
  • Цените понудени во табелата се по лице за ноќевање со појадок, со вклучени туристичка такса и ДДВ;
  • Деца до 6 години - 100% попуст
  • Деца од 6 до 12 години - 30% попуст
  • Доплата за вечера12 евра за возрасни 
  • Доплата за еднокреветна соба 17 евра за ден