Хотелот Молика 3* се наоѓа на Баба планина во Националниот парк Пелистер. Самата местополжба на хотелот овозможува поглед на градот Битола и околината. Овој хотел  во целост е прилагоден и амбиентално е вклопен со својот надворешен и внатрешен изглед во околината што го опкружува. Спојот на дрво и мермер, олицетворение на замислата на дизaјнерот овозможува со престојот во хотелот, секој посетител да ја почуствува топлината и душата на објектот во сите делови.

ЦЕНОВНИК ЗА 2023

ХОТЕЛ МОЛИКА 3*
01.09.2023 - 30.11.2023
01.05.2023 - 30.06.2023
 
01.12.2023 - 28.02.202301.03.2023 -30.04.202301.07.2023 - 31.08.2023
Еднокреветна соба 
(ноќевање со појадок)
26 €29 €26 €29 €
Двокреветна соба
(ноќевање со појадок)
22 €24 €22 €24 €
Двокреветна соба
(полу пансион)
28 €31 €25 €31 €
Двокреветна соба
(полн пансион)
36 €39 €31 €39 €

ЦЕНОВНИК 2023 ЗА МИНИМУМ 3 НОЌЕВАЊА

ХОТЕЛ МОЛИКА 3*
 
01.09.2023-30.11.2023
01.05.2023-30.06.2023
01.12.2023 - 28.02.2023
01.07.2023 - 31.08.2023
01.03.2023 -30.04.2023
Двокреветна соба
(ноќевање со појадок)
19 €20 €29 €
Двокреветна соба
(полу пансион)
24 €26 €21 €
Двокреветна соба
(полн пансион)
31 €33 €26 €
  • Цените понудени се по лице за ден  за дадените услуги во табелите (првата табела за 1 ноќевање а втората за минимум 3 ноќевања)
  • ​Во цената не е уклучена туристичка такса и истата изнесува 40 мкд од ден
  • Деца  до 12 години македонски државјани не плаќаат туристичка такса
  •  Деца до 5 години кои не користат услуги на ресторанот е бесплатно во кревет со родители
  •  Деца до 5-12 годинии кои  користат само ресторански услуги во кревет со родители   -50% од редовната цена
  •  Деца до 5-12 годинии кои  користат услуги на ресторански услуги и сместување  -30% од редовната цена
  • Деца до 5 -12 годинии кои  користат само помошни на сместување  -70% од редовната цена