Хотел Гранит се наоѓа на брегот на Охридското Езеро, во месноста Свети Стефан, на 5 км од центарот на Охрид и 12 км од охридскиот аеродром. Овој хотел е модерен со четири ѕвезди. Располага со станбена соба, ресторан, кафе-бар, големи тераси и сопствена песочна плажа. Песочната плажа на хотелот е идеално место за одмор и релаксација. Базенот во склоп на хотелскиот комплекс е вистинското место за релаксација и одмор. Неговата длабочина од 1,4 метри е идеална за оние кои сакаат да пливаат или едноставно да се релаксираат и освежат. Вашето уживање ќе биде збогатено со водена масажа во базенот.


ЦЕНОВНИК ЗА 2023 ГОДИНА

ХОТЕЛ ГРАНИТ 4*
Скопје 
BBHB
Двокреветна соба38€48 €
Еднкреветна соба.49 €59 €
  • Цените понудени во табелата  се понудени по лице за ден за услуга ноќевање со појадок/ ноќевање со појадок и вечера
  • Во цената  е учена туристичка такса
  • Деца до 7 години - 100% попуст
  • Деца од 7-12 години кои коритат сопствен кревот -30% попуст
  • Доплата за апартман е 12 евра по лице за ден 

ЦЕНОВНИK ЛЕТО 2023 (АII inclusive)

ХОТЕЛ ГРАНИТ 4*
Охрид
ALL INCLUSIVE
01.05.2023 - 01.10.2023
Двокреветна соба60 €
Еднкреветна соба71 €
Фамилијарна соба66 €
  • Цените понудени во табелата  се понудени по лице за ден  за минимум 5 ноќевања (услуга АII)
  • Во цената  е учена туристичка такса
  • Деца до 7 години - 100% попуст
  • Деца од 7-12 години кои коритат сопствен кревот -30% попуст