ХОТЕЛ БЕЛА ЈЕЛА **** Луковска Бања


ЕСЕНСКИ ПАКЕТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 08.11-12.11.2023

Цена по лице на ден: 75 €
* Минмум престој е 3 ноќевања / 4 дена
Во цената е вклучено:
 • Сместување во стандардна двокреветна соба
 • Оброци на база на полупансион - бифе (појадок и вечера)
 • Масажа за добредојде во траење од 20 минути
 • Употреба на базени со термална минерална вода и температура 33-35°C
 • Користење на велнес центарот
 • Користење на салата за рекреација и забава
 • Користење на игротека за деца
 • Вежби во базен (хидрокинеза терапија)
 • WiFi, паркинг, бањарка, крпи, фен,
Попусти за деца:
 • Деца до 7 години се сместуваат бесплатно (во придружба на двајца возрасни)
 • Деца од 7 до 12 години плаќаат 50% од наведената цена (во придружба на двајца возрасни)
Услови за отказ:
 • За отказ до 10.12.2021 - целосна рефундација на средствата, износ намален за банкарски трошоци
 • За отказ во период од 10.12. до 20.12.2021 - рефундација на 50% од уплатените средства
 • За отказ во период од 20.12. до 31.12.2021 или no-show - без рефундација на средствата