ХОТЕЛ АУРОРА РЕСОРТ И СПА 5* – Берово


ЦЕНОВНИК ДО 31.05.2023

ВИКЕНД ПАКЕТ
 • Минимум 2 ноќевања во соба по избор , започнува со цени од 126 EURO/- 7,812 мкд по лице
 • Полупансион (појадок + вечера)
 • Тематски ноќи – Медитеранска ноќ во Петок и традиционална Сабота
 • 1 час дневно бесплатно користење на затоплен релаксирачки базен,парна бања и сауна со претходна резервација
 • 10% попуст на сите СПА третмани
 • 3 возрасен – 30% попуст
 • Алкохолните и безалкохолните пијалоци не се вклучени во цената.
   
РАБОТНИ денови или денови помеѓу НЕДЕЛА до ПЕТОК.
 • Минимум 2 ноќевања во соба по избор , започнува со цени од 109 EURO/-6,758 мкд по лице
 • Полупансион (појадок + вечера)
 • 1 час дневно бесплатно користење на затоплен релаксирачки базен,парна бања и сауна со претходна резервација
 • 10% попуст на сите СПА третмани
 • 3 возрасен – 30% попуст
 • Алкохолните и безалкохолните пијалоци не се вклучени во цената.
   
Велигденски Пакет 2023- Минимум 3 ноќевања во соба по избор ( период 14-17 Април )
 • Минимум 3 ноќевања во соба по избор , започнува со цени од 249 EURO/-15,438 мкд по лице
 • Програма за Велигден  (полупансион + BBQ lunch на 16.04)
 • 14.04-(петок)-Традиционална вечера - (посни локални специјалитети)
 • 15.04-(сабота)-Пансионска вечера
 • 16.04-(недела)-BBQ (14-17 часот) - Велигденска анимација за деца
 • 16.04-(недела)-Свечена вечера
 • -1 час дневно бесплатно користење СПА(претходна резервација) релаксирачки внатрешен базен, парна бања и сауна.
 • 10% попуст на дополнителни СПА услуги.
 • 3 возрасен во соба: – 30% попуст
 • Алкохолните и безалкохолните пијалоци не се вклучени
   
Специјален Пакет за 1ви Мај (2023) 28.04-02.05 2023 
 • Минимум 2 ноќевања во соба по избор , започнува со цени од 178 EURO/-11,036 мкд по лице
 • 2+ ноќевања во соба по избор на база полупансион + BBQ ручек на 1 мај.
 • Тематска вечера - Традиционален Петок и Медитеранска Сабота
 • 1 час бесплатно дневно користење на СПА (со претходна резервација) релаксирачки внатрешен базен, парна бања и сауна.
 • 10% попуст на дополнителни СПА услуги.
 • 3 возрасен во соба: – 30% попуст
 • Алкохолните и безалкохолните пијалоци не се вклучени во цената.