Луксузна дестинација створена за уживање!


Еден ден во Дубаи се памети цел живот. 
Градот на иднината, вештачките острови, највисоката зграда на светот и скијањето среде пустина ве повикуваат во Дубаи

БАРАЊЕ НА ПОНУДА ЗА ИНДИВИДУАЛЕН АРАНЖМАН, ДОСТАВЕТЕ НИ НА МЕИЛ АДРЕСА: INFO@SAVANA.COM.MK

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:
1 ден                        Скопје-Истанбул-Дубаи
Полетување од Скопје, авионски лет преку Истанбул. Слетување во Дубаи. Трансфер до хотелот и сместување.Ноќевање.
 
2 ден до 3/4/7 ден    Дубаи
Престој во избраниот хотел на база на ноќевање со појадок, слободно време за индивидуални активности и одмор.
 
4/5/8 ден                   Дубаи-Истанбул-Скопје 
Трансфер до аеродром во раните утрински часови. Полетување од Дубаи, лет преку Истанбул, слетување во Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
- Авионски превоз на релација  Скопје - Истанбул - Дубаи - Истанбул - Скопје 
- Трансфери во Дубаи: аеродром - хотел - аеродром 
- Сместување во одбраниот хотел  на 4/5/6 ноќевања со појадок
ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
- Туристичка виза за ОАЕ 110 € (потребни документи: скениран пасош, валидност на истиот најмалку 6 местеци од датумот на враќањето)
- Патничко осигурување
- Индивидуални трошоци
- Туристичка такса ( се наплатува во хотел, по соба од ноќевање :
20 AED во хотели 5*/ 15 AED во хотели 4*/ 10 AED во хотели 3*)

ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:
- Деца од 0-2 год. немаат место во авионот добиваат попуст на хотелското сместување според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)
- Деца од 2-12 год. плаќаат за авио билет  (износот е променлив)  со седиште во авион,  добиваат попуст на хотелското сместување според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата) - Трето возрасно лице плаќа авионски билет (износот е променлив) добива попуст на хотелското сместување според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)
- Доплата за еднокреветна соба според условите на одбраниот хотел (информации во агенцијата)
НАПОМЕНИ:
Цените зависат од моменталната расположливост места на aвио компанијата, како и расположливоста на хотелите
Цената може да биде променета без претходна најава, промена на цените од страна на хотелите или промена на курсот при размена на валути USD/EUR.