ХОТЕЛ БЕЛА ЈЕЛА **** Луковска Бања


НОВОГОДИШЕН WELLNESS ПАКЕТ: 30.12.2021 - 03.01.2022

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: 65 € / ден

Мин. престој: 3 ноќевања / 4 дена


НОВОГОДИШЕН WELLNESS ПАКЕТ:

 • Сместување на база полн пансион во двокреветни соби
 • Секојдневна употреба на термални базени на надворешни и внатрешни температури од 33 до 35 степени
 • Секојдневна употреба на велнес центарот: Сауна, Солена соба, Парна бања, Топли клупи
 • Користење на салата за забава
 • Новогодишен базар на платото пред хотелот
 • Новогодишна прошетка по здравствената патека со шумски велнес
 • Забава за деца
 • Утринска гимнастика со физиотерапевт
 • Вежби во базен
Попусти за деца:
 • Деца до 7 години се сместуваат бесплатно (во придружба на двајца возрасни)
 • Деца од 7 до 12 години плаќаат 50% од наведената цена (во придружба на двајца возрасни)
Услови за отказ:
 • За отказ до 10.12.2021 - целосна рефундација на средствата, износ намален за банкарски трошоци
 • За отказ во период од 10.12. до 20.12.2021 - рефундација на 50% од уплатените средства
 • За отказ во период од 20.12. до 31.12.2021 или no-show - без рефундација на средствата