ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА ВО ХОТЕЛ СИЛЕКС 4* – Охрид

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле. Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м. Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам. Хотелот располага со двокреветни соби, апартмани и претседателски апартман и истиот располага со базен, сауна, фитнес сала и спа услуги..
ХОТЕЛ СИЛЕКС 4*2 HB3HB
Еднокреветна соба125 €182 €
Двокреветна соба89 €130 €
Новогодишна понуда за престој во период 30/12-02/01/22
  • Цените понудени во табелата се по лице за полу пансион, со вклучени туристичка такса и ДДВ;
  • Деца до 5 години - 100% попуст;
  • Деца од 6 до 11 години - 50% попуст;