ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА ВО ХОТЕЛ НОВА РИВИЕРА 3* Охрид

 
 ХОТЕЛ НОВА РИВИЕРА се наоѓа на самиот кеј на Охридско Езеро, во срцето на древниот град на светлината-Охрид.Оддалеченост – 5 минути возење од централната автобуска станица и 10 км  од охридскиот интернационален аеродром.
ХОТЕЛ НОВА РИВИЕРА 3*3HB
Двокреветна соба264 €
Цените  во табелите се дадени по лице за пакет аражман 

Новогодишна понуда за престој во период 31/12-03/01/22
  • Деца до 5 години - 100% попуст;
  • Деца од 6 до 12 години - 30% попуст;
  • Дополнително лице: 30 € на ден;
