ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА ВО ХОТЕЛ АКВАЛИНА 4* – Охрид

Хотел Аквалина се наога во туристичката населба Св.Стефан оддалечен 6 км од центарот на Охрид на регионалниот патен правец Охрид- Св.Наум.Комплексот на хотелот се наоѓа на самиот брег на Охридското езеро опкружен со пространство на бистра езерска вода од една страна и бескрајна зелена шума од националниот парк Галичица од друга страна. Ваквата местоположба Ви дава можност да поминете незаборавен одмор во стилот на модерното опкружување.
ХОТЕЛ АКВАЛИНА 4*2 HB3HB
Еднокреветна соба181 €237€
Двокреветна соба129 €169 €
Двокреветна соба со џакузи/сауна139 €189 €
Новогодишна понуда за престој во период 30/12-02/01/22
  • Цените во табелата се понудени по лице за полу пансион, со вклучени туристичка такса и ДДВ;
  • Новогодишната свечена вечера на 31.12.2021 со неограничен пијалок
  • Вечерата на 01.01.2022 со неограничен пијалок
  • Деца до 2 години - 100% попуст;
  • Деца од 2 до 7 години - 30% попуст;
